Lisa Adlizan

Just another WordPress.com weblog

Joke… April 17, 2011

Filed under: Uncategorized — lisaray84 @ 9:07 am

Ten Men and One Woman

Ten men and one woman are hanging on a rope that extends down from a helicopter.
The weight of 11 people is too much for the rope, so the group decides one person has to jump off. No one can decide who should go, until finally the woman volunteers.
She gives a touching speech , saying she will sacrifice her life to save the others, because women are used to giving up things for their husbands and children.
When she finished speaking… all the men start clapping.
this article from reader’s digest.
 

The Good Old Days April 14, 2011

Filed under: Uncategorized — lisaray84 @ 7:38 am

 

 

The Good Old Days…best..

 

Assalamualaikum..

Filed under: Uncategorized — lisaray84 @ 4:55 am

Oh…setelah sekian lama aku x update blog..hari ini, kali pertama pada thun 2011 aku update blog..huhu…

Kawan2 semua..apa khabar?terutama kawan2 baik kat USIM..Ipah, Izzat, Laili,Bie, Ana, Amy, dan semua la…

Diharap korang semua sukses…bye…

 

hai..hai… April 27, 2010

Filed under: Uncategorized — lisaray84 @ 6:32 am

apa khabar…sekrang tga siapkan editing….

 

hai May 25, 2009

Filed under: Uncategorized — lisaray84 @ 4:10 am

salam semua…apa khabar…aku alhmadulillah…sekarang dalam proses nak menyiapkan thesis….insyaallah bulan lapan ni aku grad….

 

assalamualikum… March 19, 2009

Filed under: Uncategorized — lisaray84 @ 4:28 pm

apa khabar…sda lama tak update….si ipah cakap kalau tak update blog, itu adalah bigfoot..so, aku xnak digelar bigfoot..jadi aku update blog ni…
sekarang ni tgh tension jgk sebenarnye…so aku ambik jalan untuk berdiam diri…kalau aku cakap kata2 dia menyebabkan aku sakit hati…
hai…ni salah plak transcode…aiii pening…dah ajar ajaran sesat pulak kat member yang lain…rasa bersalah pun ada…maafkan aku kawan2…da salah…bukan korang jer…aku yang tukang ajar ni pun salah jgak…oklah…
bye…

 

baru nak update… February 23, 2009

Filed under: Uncategorized — lisaray84 @ 11:36 am

Assalamualaikum…
apa khabar semua…da lama aku tak update blog…sekarang ni aku sekarang ni sedang menjalani praktikal kat salah sebuah production house kat Gombak…biasalah da tak sempat nak update…
oklah…lain kali aku update lagi…bye…
Wassalam…